HappinessMode

De feestdagen worden vele malen feestelijker met een foute kerst trui

De feestdagen worden vele malen feestelijker met een foute kerst trui
728views

Wie denkt dat de feestdagen altijd suf en stijfjes zijn in formele kleding, heeft het mis. Sterker nog, vandaag de dag doet een foute trui steeds vaker zijn intrede. Deze traditie is inmiddels erg doorgewinterd in de Verenigde Staten en is vandaag de dag ook steeds geliefder ons eigen land. De feestdagen worden vele malen feestelijker met een foute kerst trui van UglyXmas.

De hele familie in stijl dankzij het brede aanbod van UglyXmas

De hele familie loopt er in stijl bij dankzij het brede aanbod van UglyXmas. Naast een kerst trui dames heb je namelijk ook de keuze uit diverse truien voor heren en diverse truien voor kids. Dit betekent dat je ook een brede keuze hebt als het aankomt op de maat en in veel gevallen kun je er zelfs voor kiezen om gekleed te gaan in hetzelfde design.

Verkrijgbaar in opvallende en ingetogen prints

Een kerst trui uit de collectie van UglyXmas is te bestellen in opvallende en ingetogen prints. Daarnaast zijn de truien ook nog eens lekker warm en een kerst trui dames heeft een mooie pasvorm. Neem eens een kijkje in de webshop en ontdek wat voor stijlen er zoal zijn.

Jouw favoriete kerst trui altijd gratis aan huis bezorgd

Jouw favoriete trui wordt altijd gratis aan huis bezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om een bestelling achteraf te betalen en voor vragen of voor advies kun je vrijblijvend contact opnemen met het team van UglyXmas. Je bereikt het team door een e-mail te sturen o door telefonisch contact op te nemen. Vier jij deze kerst extra feestelijk in een foute trui van UglyXmas!

 

Leave a Response