ModePersoonijk

Inspiratie voor jouw herfstcoupe

Inspiratie voor jouw herfstcoupe
624views

Het is aan alles te merken: het najaar is aangebroken! Herfstkleuren verschijnen weer in de etalages van modewinkels, het gras in het park is bedekt met oranjerode blaadjes en mensen fietsen eens in de zoveel tijd weer door weer en wind. Ondanks dat we allemaal wel eens flink natgeregend worden in de herfst, is de herfst ook een tijd van modeveranderingen. De luchtige hemdjes en korte broeken kunnen namelijk weer opgeborgen worden, terwijl dunne truien en lange rokken weer opgehangen kunnen worden in de kast. Bovendien zijn de maanden oktober, november en december uitermate geschikt om te spelen met sjaaltjes, hoeden en grappige sokken om je outfit helemaal af te maken. Eén ding is dan echter nog zowel letterlijk als figuurlijk over het hoofd gezien, namelijk je herfstkapsel!

Dit zijn dé kapsels van dit moment

De coupe van de één is lang niet altijd mooi op het hoofd van een ander. Desondanks zijn er ook voor kapsels modetrends, die de één liever volgt dan de ander. Om je echter in ieder geval op de hoogte te brengen van de laatste hairtrends, zetten we hier op een rijtje waar je rekening mee moet houden als je binnenkort een afspraak plant bij de kappers in Delft! Dit zijn namelijk dé herfstcoupes van 2021:

Natuurlijke haarval

Jij hoeft niet meer uren voor de spiegel te staan, want in het najaar van 2021 is het vooral belangrijk dat jouw natuurlijke haarval op te merken is! Vergeet die krultang dus maar en laat dat potje gel ook in de kast staan.

Een langere bob dan gebruikelijk

Vond jij het altijd al eng om een flink stuk van je haar te laten knippen? Dan is deze coupe ideaal voor jou! Met de lange bob hoef je namelijk geen tientallen centimeter van je lokken te knippen, maar laat je je haar vallen op je schouders. 

Scheiding in het midden 

Weet jij niet precies of je nu een scheiding aan de zijkant of het midden van je haar moet doen? De modetrends van 2021 bepalen dat jij voor de middenscheiding moet gaan! 

Leave a Response