Tips

De Witte Lietaer

De Witte Lietaer
508views

De Witte Lietaer is een Belgisch bedrijf, dat meer dan 120 jaar geleden is ontstaan uit de vlasindustrie. Het is nu een multinational, die zich bezig houdt met activiteiten in de horecasector, de retailmarkt, de projectmarkt en de zakelijke markt. Bij consumenten zal het bedrijf met name zeer bekend zijn van de grote collecties badlinnen, bedlinnen, bed toebehoren, keukenlinnen en tafellinnen. Minder bekend is dat veel internationaal bekende hotels en restaurants gebruik maken van de interieurproducten van het bedrijf. De klanten van het bedrijf zijn te vinden West-Europa, met name de Benelux, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Ook in het Midden-Oosten heeft het bedrijf een aantal klanten.

Waarden

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van het bedrijf is de uitstekende service die wordt geboden. Dat is mogelijk dankzij een slim kostenbesparend concept voor het hele traject van het productieproces, opslag, transport, wereldwijde distributie is logistiek. Alles is ontwikkeld vanuit een one-stop-shopping concept. Dat wil zeggen dat je voor al het bed-, bad-, tafel-, en keukenlinnen en de decoratieve stoffen terecht kunt bij één adres. Dat bespaart veel kosten voor degenen die met een interieurontwerper bezig is een nieuw concept uit te werken. Voor specifieke producten ter promotie van een organisatie kan De Witte Lietaer maatwerk textiel maken.

Duurzaamheid

Als het gaat over duurzaamheid wordt dat bij De Witte Lietaer vooral vertaald in kwaliteit. De producten worden gemaakt van de best mogelijke grondstoffen, zodat producten van topkwaliteit kunnen worden geproduceerd. De grondstoffen moeten uiteraard op basis van de geldende eisen voor milieu en met respect voor de maatschappij tot stand komen. Om te garanderen dat de kwaliteit van de producten altijd aan de standaard van het bedrijf voldoet ligt daar een uitstekend uitgewerkt ontwikkelingsconcept aan ten grondslag. Om de kwaliteit van de producten ook op de lange termijn te kunnen garanderen wordt er veel aandacht besteed aan de ondersteuning bij het onderhoud en de schoonmaak.

Effectieve ondersteuning van projecten

De betrokkenheid bij de maatschappij laat de Witte Lietaer blijken door deel te nemen in enkele projecten. Eén daarvan is Fidema in Kameroen. Daar wordt geïnvesteerd in de opbouw van een onderwijsinfrastructuur, in duurzame energie en in diverse initiatieven die leiden tot meer zelfredzaamheid van de lokale bevolking. In eigen land is het bedrijf actief betrokken bij het Damiaanproject. Dat project houdt zich bezig met de bestrijding van armoedeziektes in Azië, Latijns-Amerika en Afrika, maar ook met armoedebestrijding in België.

Kijk op Bedshop.nl voor scherpe prijzen.

Leave a Response