TipsWonen

Twijfelaar bed kopen

Twijfelaar bed kopen
603views

Een twijfelaar bed kopen kan een optie zijn. Een twijfelaar is een bed dat precies tussen een eenpersoons en tweepersoons bed in valt qua formaat. Dan hebben we het natuurlijk over de breedte. Er zijn ook extra lange twijfelaar bedden te koop, maar die zijn wel moeilijker te vinden. Een twijfelaar bed kopen doe je dus als je een groter bed wil dan een eenpersoonsbed, maar je bijvoorbeeld geen ruimte hebt voor een bed van 1,40 meter. Een twijfelaar bed heeft een breedte van 1,20 meter.

Wanneer kies je een twijfelaar?

Een twijfelaar is een mooie oplossing als je weinig ruimte hebt, maar ook geen eenpersoonsbed (meer) wil. Het is bijvoorbeeld ideaal in een studentenkamer. Een student zal van tijd tot tijd iemand bij zich in bed hebben liggen, maar heeft meestal geen tweepersoonsbed nodig. En niet iedere studentenkamer heeft genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Dan koop je een twijfelaar. Het kan ook een optie zijn voor een logeerbed. Zo kan er één iemand in slapen, maar is het ook mogelijk voor een stel om in het logeerbed samen te blijven slapen.

Hoogslaper twijfelaar

Als het om ruimte gaat, zoals in een studentenkamer, is een hoogslaper twijfelaar ideaal. Je kiest dan om een twijfelaar bed te kopen, maar je houdt ook nog extra ruimte over. Je bed zit namelijk hoger. Soms zijn plafonds in oudere steden ook nog hoog bij studentenkamers, dan is dit helemaal ideaal. Je zit dan niet direct met je hoofd tegen het plafond in bed en je hebt de volledige oppervlakte van je studentenkamer nog vrij voor je kleren, bureau en andere dingen. Dit kan natuurlijk ook in een kinder- of tienerkamer ideaal zijn.

Waar te koop?

Een twijfelaar bed kopen is minder gemakkelijk dan een standaardformaat bed. Simpelweg omdat het aanbod overal kleiner is. Dat neemt niet weg dat je een twijfelaar bed kunt kopen bij de standaard winkels, zoals een Ikea of een Leen Bakker. Je kunt natuurlijk ook naar een beddenspeciaalzaak. Zeker wanneer je zoekt naar een bed dat langer is dan 200 centimeter.

Voordelig een twijfelaar bestellen doe je op Beukmeubels.nl.

Leave a Response