ModeTips

Deze soorten oorbellen maken je outfit compleet

Deze soorten oorbellen maken je outfit compleet
1.39Kviews

Wil je graag oorbellen kopen die je outfit compleet maken, maar weet je echter niet wat voor soort oorbellen je wilt, lees dan snel verder voor een aantal gave opties!

Hoops oorbellen

 

Kom je uit de jaren 90? Dan zullen deze oorbellen je vast wel bekend voorkomen. Maar tegenwoordig heb je ze in vele verschillende soorten en maten. Je hebt natuurlijk de standaard ringen, maar ook oorbellen met meerdere ringen of coins eraan, maar ook met een mooi hangertje of vormpje eraan. Er zal voor iedereen wat tussen zitten met dit soort oorbellen.

Oorbellen met een V

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat oorbellen met een v vorm erg in trek zijn de afgelopen tijd. Misschien vraag je je wel af waar deze trend vandaan komt, of misschien weet je het al, maar het modemerk Louis Vuitton volgde de trend van de mode industrie en daar is de V ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van. Daarom zullen vele fashionista’s de gave oorbellen met een V zeker in hun sieradendoos hebben. Daarna volgden andere sieradenmerken met het gebruik van V-vormige oorbellen. 

Oorbellen met een bar chain

Misschien vraag je je af wat hiermee bedoelt wordt, maar dit zijn de stijlvolle oorbellen met een staafje en een kettinkje eraan. Deze oorbellen zijn al een hele tijd populair, want de oorbellen zijn minimalistisch en stijlvol maar het kettinkje voegt net wat meer speelsheid toe. Het fijne aan deze oorbellen is dat je ze goed kunt combineren en je ze niet in beiden oren hoeft te dragen, in het ene oor kan je een bijvoorbeeld een klein hangertje of knopje doen en in het andere oor een bar chain oorbel.

Bedeltjes aan je oorbel

At last but not least oorbellen met een bedeltje. Met deze oorbellen kun je ontzettend veel kanten op gaan, van sterren en planeten tot dieren, tot geometrische vormen, het kan allemaal! Het geeft echt de finishing touch. Als je de bedeltjes meer wil laten opvallen kun je natuurlijk ook meerdere oorbellen met bedeltjes in je oor doen. Weet je nog steeds niet helemaal wat je wil? Kijk dan eens op www.myuniquestyle.nl.

Leave a Response