HappinessTips

Dit geef je haar cadeau tijdens de feestdagen

Dit geef je haar cadeau tijdens de feestdagen
1.33Kviews

De herfstvakantie is achter de rug en voor je het weer staan de feestdagen weer voor de deur. Je hebt nog een aantal weken, dus er is geen reden voor paniek, maar je kan nu maar beter wel bedenken wat je haar dit jaar gaat geven. Dat is ieder jaar opnieuw een behoorlijke uitdaging. Last minute beslis je welke cadeaus je dit jaar gaat aanschaffen. En misschien heb je zelf ook nog wat inspiratie nodig voor je eigen verlanglijstje? Om je alvast een beetje te helpen, vind je hier de leukste cadeaus voor vrouwen tijdens de feestdagen. 

Lingerie 

Een vrouw heeft nooit genoeg lingerie in haar kast hangen. Ondergoed draag je iedere dag, dus het is belangrijk dat het goed zit en dat het er mooi uitziet. Bij ondergoed voor vrouwen wordt al snel gedacht aan sexy lingerie, maar er is meer dan alleen die rode lingerie van kant. Ondergoed kent vele materialen en vormen. Zo zijn er allerlei soorten slips, bh’s (bijvoorbeeld push-up, bralette of voorgevormd), corrigerend ondergoed, maar ook body’s. Naast alle verschillende soorten lingerie, heeft iedere vrouw haar eigen smaak en maat. Het geven van lingerie voor de feestdagen is dus erg persoonlijk, maar als je het goed doet, is het ook een heel bijzonder cadeau. Je kunt hiervoor uitstekend terecht bij LASCANA. 

Duurzame cadeaus

Duurzame cadeaus zijn eigenlijk altijd goed en er zijn eindeloos veel duurzame cadeau ideeën te bedenken. Tegenwoordig is er veel aandacht voor duurzaamheid. Steeds meer mensen proberen hun leven te vergroenen. Daar hoef je gelukkig niet meteen een moestuin voor aan te leggen, vergroenen zit ‘m ook in de kleine dingen zoals het gebruik van plastic vrije producten. Alleen al voor in de badkamer zijn er eindeloos veel groene cadeaus te bedenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een shampoobar, wasbare wattenschijfjes, plasticvrije deodorant of een tandenborstel van bamboe. Andere duurzame cadeau ideeën zijn bijvoorbeeld een bedrag voor een goed doel, een vegan cadeaupakket of een duurzame drinkfles. Duurzame cadeaus zijn vaak erg praktisch, dus de ontvanger heeft er altijd wel iets aan. 

Parfum 

Parfum is zo’n typisch cadeau voor de feestdagen dat niet kan ontbreken in dit lijstje. In tegenstelling tot duurzame cadeaus, vraagt het kopen van parfum wel even wat aandacht. De keuze van parfum is namelijk erg persoonlijk. De één houdt van heel zoet, terwijl de ander juist liever voor een frisse, luchtige geur gaat. Indien mogelijk kijk je dus eerst even naar de huidige geurencollectie in het badkamerkastje, zodat je weet welke geuren in de smaak vallen. 

Een bijzonder nachtje weg

Tot slot is het krijgen van een nachtje weg altijd leuk. Wie zegt dat het geven van een nachtje weg afgezaagd is, heeft het goed mis. In plaats van spullen geef je iemand namelijk een ervaring en daarmee een mooie herinnering cadeau. Beter kan het eigenlijk niet. In Nederland zijn er talloze bijzondere overnachtingen mogelijk. Vergeet het hotel en kies voor een nachtje in de duinen, een boshuisje, een tiny house, een boomhut, een yurt of een pipowagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in Nederland. 

Leave a Response