Tips

Fysiotherapie Utrecht, wees zuinig op je lijf

2.39Kviews

We willen ervoor zorgen dat je snel en vakkundig van je klachten wordt afgeholpen. Het is belangrijk dat je beter wordt en minstens zo belangrijk: dat je beter blijft. Een blijvend resultaat zoals bewerkstelligd door Fysiotherapie Utrecht, zorgt er immers voor dat jij weer optimaal kunt functioneren. We bekijken klachten zoals een pijnlijke rug, een stijve nek of een geblesseerde knie en stemmen hier de behandeling op af. Met een behandeling van fysiotherapie Utrecht kun je snel weer pijnvrij bewegen en sporten. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit en garantie op herstel te bieden. We hanteren daarom de nieuwste, moderne behandelmethoden.

Soorten klachten

We krijgen veel te maken met nek- en rugklachten. Fysiotherapie Utrecht maakt onderscheid tussen plots opkomende klachten en rugklachten die al langer sluimerden. We constateren dat de klachten vaak voortkomen uit een combinatie van factoren. Met een gerichte behandeling van een fysiotherapeut, ben je snel en blijvend van je klachten af. We zien daarnaast veel mensen met knieklachten, bijvoorbeeld door een (te) hoge inspanning tijdens het sporten. Veel voorkomende knieklachten hebben te maken met de meniscus (bijvoorbeeld een gescheurde meniscus) of chronische klachten zoals artrose. Bij fysiotherapie Utrecht hebben we de juiste mensen en kennis om je van deze klachten af te helpen. Tot slot komen we veel schouderklachten tegen, bijvoorbeeld door zware werkzaamheden of bij krachtsporters. We voeren een uitgebreide diagnose uit en behandelen deze klachten op de juiste manier. Zo garanderen we het maximale resultaat en zorgen we ervoor dat jij weer klachtenvrij kunt werken of sporten.

Herstelperiode fysiotherapie Utrecht

Het is van groot belang dat je bijvoorbeeld na een kruisband-operatie of een knieprothese de tijd neemt om goed te herstellen. Fysiotherapie Utrecht begrijpt dat als geen ander en begeleidt je in het revalidatieproces. We zorgen er samen voor dat je sterker en fitter dan ooit weer op de been wordt geholpen. Je zult zien dat het plezier volledig terugkeert, wanneer je de juiste revalidatie- en herstelstappen zet. Onze specialisten zien erop toe dat je niet overhaast te werk gaat en dat je de juiste behandeling krijgt. We zijn gespecialiseerd in sportblessures en houden het optimaliseren van je prestaties in het vizier. We gaan daarbij verder dan puur de (revalidatie)behandeling. Met coaching en adviezen bereiken we gezamenlijk het gewenste resultaat.

Behandelplan

We informeren je voor de behandeling uitgebreid over de te nemen stappen om het probleem op te lossen. Je leert hierbij ook hoe je bepaalde blessures of klachten in de toekomst kunt voorkomen. Zo leer je je eigen lichaam en de meest optimale trainingsmethoden steeds beter kennen. Fysiotherapie Utrecht maakt daarbij gebruik van de nieuwste en modernste behandeltechnieken die het herstel bevorderen. We zien er voortdurend op toe dat je snel, maar ook verantwoord en effectief herstelt. Het uiteindelijke doel is om je weer op de been te krijgen en te houden. Na onze behandeling ben je fitter dan je ooit was en bereik je prestaties waarvan je niet wist dat je ze in je had!

Leave a Response