Tips

Tips voor een leuke carnavalsoutfit

tips leuke carnavalsoutfit
908views

Denk jij al na over de eerstvolgende carnavalsfeesten? Tijdens zo’n feest kun je vanzelfsprekend niet in je dagelijkse outfit aan komen lopen. Je wilt een outfit die past bij carnaval en daarbij enige relatie heeft met de actualiteit of bijvoorbeeld een specifiek thema. Mocht je samen met vrienden en vriendinnen gaan, dan is het leuk om voor een thema te kiezen op basis waarvan iedereen uit de vriendengroep een leuke outfit samenstelt. Zo is direct duidelijk dat jullie bij elkaar horen! In dit artikel vind je een aantal handige tips, die van pas komen bij het zoeken naar een leuke carnavalsoutfit. Heb jij al inspiratie voor het eerstvolgende feest?

Tip: kijk ook eens op de website van Fop&Feestwinkel voor inspiratie of om direct een leuke carnavalsoutfit te bestellen!

Tip 1: kies voor een outfit die lekker zit

Uitgebreide pakken zijn vanzelfsprekend ontzettend leuk voor carnaval. Denk aan het pak van een astronaut of robot. Dergelijke pakken bieden echter weinig comfort, wanneer je hier een lange avond in wilt kunnen feesten. Het is om deze reden verstandig om altijd voor een outfit te kiezen, die comfortabel en soepel zit. Kies bijvoorbeeld voor sneakers onder je outfit, in plaats van laarzen of torenhoge pumps. 

Tip 2: bestel je carnavalsoutfit eenvoudig online

Voor het bij elkaar zoeken van je carnavalsoutfit hoef je allang niet meer naar een fysieke winkel. Je kunt de outfit heel eenvoudig online bij elkaar zoeken! Het leuke aan deze webshops is dat de outfits vaak al per thema verzameld zijn. Zo heb je in een mum van tijd een outfit voor carnaval die past bij het thema, welke je met je vrienden afgesproken hebt. Geef niet te veel uit aan een outfit! Deze zal erg vies worden tijdens de verschillende feesten. Denk aan het bier of de wijn welke over je outfit gegoten wordt, de mayonaise van de patat, enzovoorts. 

 

Tip 3: kies een outfit die bij je past

Niet alleen is het leuk om te werken met een specifiek thema! Ook kun je een persoonlijk tintje aan de outfit geven. Ga voor carnavalskleding die bij je past en waarin jij je prettig voelt. Te kort jurkje kan erg sexy zijn, maar past wellicht niet bij jouw smaak. Kies voor een iets langer jurkje in het rood! Zo heb je toch nog de sexy touch in je outfit. 

Leave a Response