Wonen

Gratis interieuradvies: een droominterieur bereikbaar voor iedereen

stoel
2.09Kviews

Heb jij als je die prachtige woonkamer op Pinterest ziet staan, of die ideale keuken in een woonmagazine, het gevoel alsof zoiets voor jou niet bereikbaar is? Wacht niet langer en kies voor een gratis interieuradvies. Interieur adviseurs hebben jarenlange ervaring met dromen omzetten in realistische, praktische plannen en kunnen jou daar gratis bij helpen! Stel al je vragen en zie je dromen veranderen in concrete actieplannen. Een droominterieur hoeft niet onbereikbaar te zijn en met een gratis interieuradvies, zet je gemakkelijk de eerste stap.

 

Vertaal je dromen in actie met een gratis interieuradvies

Ben jij dikwijls eindeloos aan het scrollen op Pinterest om de mooiste plaatjes van interieur te verzamelen op je prikbord “droomhuis” maar blijft het vooralsnog alleen bij dromen? Een gratis interieuradvies is de eerste stap om van dromen over te gaan naar actie! Verzamel al je inspiratie voorafgaand aan je adviesgesprek: check woonbladen, Instagram en Pinterest en voeg de mooiste plaatjes toe aan een moodboard. Denk ook na over kleuren, materialen en stijlen die jou aanspreken en waarom. Zoek op internet naar meubels die je mooi vindt en kijk of je hier een overkoepelende stijl uit kunt aflezen. Als verdere voorbereiding is het aan te raden om foto’s te maken van de ruimte waar je graag advies over ontvangt, deze op te meten en er een plattegrond van te maken. Dan kan de interieuradviseur heel gericht voor je aan de slag!

 

Pinterest-waardig on a budget

Heb je een beperkt budget? Spreek dan een duidelijk budget voor de aanschaf van eventuele nieuwe materialen of meubels met jezelf af en communiceer dit ook met jouw adviseur. Een mooi interieur hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak kun je met een aantal simpele aanpassingen zoals een nieuw likje verf, het anders opstellen van meubels die je al hebt of de toevoeging van een aantal treffende woonaccessoires als heel veel veranderen. Interieur adviseurs zijn erin getraind om jouw wensen op te zetten naar praktische oplossingen en kunnen dus ook op dit gebied met je meedenken en zorgen dat jouw dromen binnen jouw budget te verwezenlijken zijn.

 

Interieur advies in tijden van corona: spreek online af

Voor een gratis interieuradvies hoef je tegenwoordig niet eens meer het huis te verlaten. Er zijn inmiddels ook vele aanbieders van online gratis interieuradvies. In dit geval communiceer je eerst via de mail over jouw wensen en kun je via deze weg vooraf moodboards en inspiratieplaatjes delen. Afhankelijk van de aanbieder, krijg je per mail een uitgebreid advies teruggestuurd waar je nog vragen over kunt stellen of spreek je online af met jouw adviseur. In dit laatste geval gaat het gesprek via videobellen en kun je jouw adviseur virtueel rondleiden door jouw woning en al je vragen stellen.

 

Altijd een passend advies

Hoe of waar je adviesgesprek ook plaatsvindt, je kunt er van op aan dat interieurstylisten je een passend en persoonlijk advies kunnen geven. Dit maakt het makkelijker om verdere keuzes te maken voor je interieur en steeds dichter bij jouw droombeeld te komen.

 

Leave a Response