ModeTips

Ibiza kleding en accessoires

436views

Ibiza kleding en accessoires

Je hoort steeds meer mensen over bepaalde modestijlen, maar lang niet alles is even bekend. Wil je weten wat Ibiza kleding en accessoires precies zijn? We gaan je er meer over vertellen!

Ibiza kleding

Ibiza kleding is een modestijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en felle kleuren. Daarnaast is de kleding vaak versierd met pompons, ruches en extra strofen stof. Het doet een beetje denken aan de kleurige kleding van zigeuners. De kleding zit prettig en is luchtig op warme zomerdagen.

Ibiza accessoires

Er zijn verschillende accessoires in Ibizastijl die je kunt gebruiken om je outfit helemaal af te maken. Door kleding en sierraden uit dezelfde modestijl te combineren zul je er moeiteloos fantastisch uitzien.

Oorbellen

Ibiza oorbellen zijn vaak grote hangers. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, al dan niet voorzien van stenen. Sommige oorbellen zijn versierd met schelpen en veren waardoor ze je altijd in vakantiestemming brengen.

Kettingen

Bij de Ibizastijl horen ook kettingen. Deze zijn gemaakt van hout, stenen of kralen. Het ontwerp is vaak robuust en de kettingen maken dan ook echt een statement. Er zijn kettingen in neutrale kleuren, maar ook felgekleurde exemplaren. Je kunt dus altijd een ketting vinden die bij jouw voorkeur en outfit past.

Armbanden

Ibizastijl armbanden zijn net als de kettingen vaak kleurig en worden zelden alleen gedragen. Je kunt verschillende armbanden combineren of een ketting om je pols wikkelen. Als je een iets rustigere armband zoekt kun je ook kiezen uit een (kunst) leren armband, al dan niet voorzien van een mooie zilverkleurige bedel. Een andere optie is een armband van touw met een nazar. Dit is een amulet dat beschermd tegen het boze oog.

Ringen

Ook voor ringen in Ibizastijl geldt dat je ze al van verre kunt zien. Ze kunnen 1 of meerdere stenen bevatten of gemaakt zijn van messing. Sommige ringen zijn verstelbaar wat erg plezierig is als je vingers vaak opzetten bij erg warm weer.

Handtassen

Handtassen in Ibizastijl zijn vaak kleurig en voorzien van versieringen zoals franje of pomponnetjes. Als je graag een tas hebt die overal bij past kun je het beste kiezen voor een witte geweven of gehaakte handtas of een (kunst-) leren tas in bruintinten. Deze zijn vaak voorzien van franje of kwastjes van hetzelfde materiaal.

Conclusie

Ibiza kleding en accessoires zoals die van Spiri laten zich dus het beste omschrijven als een vrolijke, zomerse modestijl waarin zowel gebruik gemaakt wordt van felle kleuren als natuurtinten.

Leave a Response