Mode

Sieraden trends 2022

367views

Sieraden trends: Assepoesters’ chokers, Vakantiegevoel-gevende leren bandjes en Laagjes!

We zijn allemaal uniek. En dat laten we liefst op alle mogelijke manieren merken. Door kleding, parfum, manier van spreken en ook onze accessoires.

Misschien houd u eerder van iets opvallend en groot terwijl uw beste vriend liever iets bescheiden en liefelijks heeft.

Welke stijl we ook verkiezen, we zullen altijd iets vinden waarvan we gaan glimlachen als we het in de winkel aandoen en zien dat het exact is wat we zochten.

Maar wat zijn de nieuwste trends van dit jaar? En hoe kan ik ze aanpassen aan mijn stijl?

Wat denkt u dat momenteel ‘in’ is? Denk eens aan een moment, misschien ergens afgelopen week, waarbij je op straat liep. Ik weet niet of u net zoals mij bent, maar ik vind het weleens leuk om gewoon ergens op een bankje te gaan zitten en rond te kijken naar de mensen die voorbij komen.

Tip: Betaalbare Sieraden Webshop | Zonder Verzendkosten | Juwelen Leuk en Goedkoop

 

Assepoesters’ chokers

Iets waar ik onmiddellijk aan denk zijn chokers, een soort strakke ketting rond je nek. In het begin vond ik het eerder op een halsband lijken en voelde ik me meer huisdier dan mens, maar na een tijdje wist ik het wel te appreciëren. Je hebt hem in alle kleuren, met of zonder hangertjes, dik en dun. Zelfs de hulpvolle toverfee in de Disney film Assepoester, lijkt de modetrends te volgen aangezien we Assepoester niet veel later zien dansen met haar prins en… Jawel, een choker met zilveren parel om.

Vakantiegevoel-gevende leren bandjes

Nog iets typisch zijn de leren bandjes, niet enkel de leren bandjes voor een horloge maar ook gewone armbandjes die je bijna in elk souvenir winkeltje in het buitenland zult vinden. Zelfs aan de dijk van onze eigen (verschrikkelijk vuile, maar goed, dat doet er nu niet toe) Noordzee vinden we verschillende winkeltjes met leren armbandjes met tekst in gegraveerd of wollen draadjes rondgedraaid.

Tip: Ibiza Armbandjes | Ibiza Stijl Armband Kopen Goedkoop Online

Sieraden met laagjes

Waar denkt u nog aan? Misschien aan de veel-in-één sieraden? Als ik tegenwoordig wat rondneus in de accessoire winkels weet ik soms niet goed of ik nu een enkelvoudige armband koop of dat er meerdere kettingen aan het houdertje hangen. Vaak zijn dit kettingen die in laagjes zijn gemaakt. Als je van een beetje opvallend houdt, zou ik deze eens proberen. Persoonlijk heb ik liever zachtere accessoires. Accessoires die jou persoonlijk mooier maken en niet de sieraden die alle aandacht trekken, daarvoor zijn sommige van deze kettingen in laagjes een trendvol en toch persoonlijke optie. Ga dan natuurlijk niet voor de hele grote, maar zoek een ketting of armband die misschien uit 3 tot maximaal 5 delen bestaan.

Dit zijn nu maar drie van de trends die ik hierboven opnoem, maar als je eens de tijd hebt, ga dan rustig op een terrasje zitten in een straat met veel passage. Bestel iets te drinken, neem een notitieboekje mee en speel paparazzi.

Ik kan je verzekeren, dat na een uurtje, je zeker gaat weten welke andere sieraden trends er dit jaar zijn.

Leave a Response