PersoonijkTips

Papieren tasjes zijn beter voor het milieu

Papieren tasjes zijn beter voor het milieu
699views

Vaak worden papieren tasjes geassocieerd met de saaie bruine tasjes, maar zo zijn ze er gaandeweg niet meer uit. Vaak staat er bijvoorbeeld een logo op, leuke kleuren of een slogan. Je eigen logo op een papieren tasje maakt het tasje nog specialer en zorgt voor meer naamsbekendheid. En dit is dan ook makkelijk te realiseren! Maar je hebt vaak ook nog keuze uit plastic tasjes, deze tasjes zijn helaas slechter voor het milieu. Je hebt vast wel opgemerkt dat je voor plastic tasjes een kleine bijdrage moet leveren en papieren tasjes niet.  Dit doen ze dan ook zodat er minder plastic tasjes worden verkocht, wat zorgt voor minder vervuiling. Als je de vraag krijgt in de winkel of je een papieren of plastic tasje wilt, kies dan altijd voor papieren tasjes. Wil jij weten hoe je papieren tasjes kan bedrukken en wat de mogelijkheden zijn? Blijf deze blog dan lezen, wij vertellen hier namelijk meer over.

Papieren tassen bedrukken helemaal in jouw stijl.

Een papieren tas is hartstikke leuk als promotie materiaal. Je kan de tas namelijk helemaal in jouw stijl bedrukken. Bij Rotimshop is dit dan ook mogelijk! Bij deze partij heb je keuze uit verschillende papieren tasjes waar jij jouw logo of slogan op kan bedrukken. Rotimshop hechten veel waarde aan het milieu en dragen hier dan ook graag aan bij. Ze zijn de echte specialisten in deze branche, ze hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor weet je zeker dat de papieren tasjes er geweldig uit komen te zien. Er zijn dan ook verschillende manieren om de papieren tasjes te bedrukken en je hebt keuze uit verschillende maten. Als jij in je winkel verschillende producten verkoopt dan is het handig om verschillende maten op voorraad te hebben. Verder bestaat de keuze uit een budget papieren tas, een basis papieren tas, een take away tas, een wijnfles tas en een luxe papieren tas.

De partij Rotimshop

 Wil je graag je steentje bijdragen aan het milieu? Dit doe je gemakkelijk door papieren tassen te kiezen in plaats van plastic tassen. Neem een kijkje op de webshop van Rotimshop voor alle mogelijkheden. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

 

Leave a Response