Tips

Waarom pareloorbellen niet mogen ontbreken in je sieraden assortiment

sieraden
1.5Kviews

Oorbellen, wie draagt ze tegenwoordig niet? Ze zijn dan ook de finishing touch bij je outfit. Wanneer vrouwen geen oorbellen dragen, voelen ze zich soms ‘kaal’ of je hebt het gevoel dat je iets mist in je outfit. Vaak is het dan niet perse één paar oorbellen wat je in hebt, maar is je hele oor gevuld met verschillende oorbellen en piercings. Dit heet dan ook earcandy.

Sieraden

Veel verschillende sieraden dragen, is een trend van nu. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om ringen, kettingen of oorbellen. Daarbij is het ook nog aan ieder voor zich of ze dan ook veel sieraden dragen of wat minder maar wel groot, bijvoorbeeld een grote armband. Je kunt natuurlijk ook setjes sieraden kopen, of sieraden die bij een speciale outfit horen. Kijk eens naar wat trending is wanneer je nieuwe sieraden gaat kopen. Wellicht vind je dit geweldig en wanneer niet? Geeft niks, dan houdt je het gewoon bij de sieraden die jij het liefst draagt en mooi vind. 

Oorbellen

Wat voor oorbellen draag jij? Hou je van hangers of juist van studs, heb je dan grote of kleine oorbellen? Per persoon verschilt dit natuurlijk. Sommigen gaan daarbij ook mee met de trends van nu terwijl anderen dit juist niet doen. Wanneer je nou meerdere gaatjes in je oren hebt, is het leuk om oorbellen setjes te kopen, zodat het lijkt op een geheel. Ook parel oorbellen doen het altijd goed bij de vrouwen. Of je nu houdt van elegant of klassiek, er passen altijd wel een paar parel oorbellen bij! 

Parels

Wil jij nu ook zo graag een setje mooie parel oorbellen? Deze kun je gemakkelijk bestellen bij DRKS. Parel oorbellen passen ook goed bij elke outfit. Vaak worden parel oorbellen dan ook gedragen bij feestjes omdat het dan net wat meer elegantie uitstraalt. Niet alleen wanneer je houdt van elegant of klassiek, maar ook passen ze heel goed bij je alledaagse outfit. Dit is dan ook een hele goede reden waarom je gewoon een setje parel oorbellen in jouw sieraden assortiment moet hebben! Sommige mensen zien parel oorbellen als iets wat alleen de wat meer klassieke mensen dragen. Dit is zeker niet waar, parel oorbellen maken juist je outfit compleet, zijn tijdloos waardoor je ze altijd kunt dragen en ze zijn nu ook nog eens hartstikke trending!

Leave a Response