ModePersoonijkTips

Zoek je een leuk cadeau? Kies CASA MODA overhemden!

Zoek je een leuk cadeau
549views

Dat je bij ons de laatste fashion trends voor dames kunt vinden heb je natuurlijk al lang ontdekt. Daarom duiken we deze keer in een fashion trend voor heren, CASA MODA overhemden. Deze overhemden zijn niet alleen kwalitatief, maar ook scherp geprijsd. CASA MODA biedt overhemden aan in twee pasvormen: de Modern Fit en de Comfort Fit. Het merendeel van de overhemden is van strijkvrij katoen gemaakt. De collectie kent overhemden in verschillende kleuren en dessins. Zo zijn deze overhemden het ideale cadeau als kwaliteit en een scherpe prijs hoog in het vaandel staan. Dat hij geen tijd meer hoeft te verspillen aan strijken is mooi meegenomen!

Modern Fit en Comfort Fit overhemden voor heren

De charmante collectie van CASA MODA overhemden biedt keuze en kwaliteit voor iedere man. Zo is de Modern Fit lijn de ideale keuze voor heren die graag een getailleerd overhemd willen dat niet strak zit. Mannen met voorkeur voor een overhemd met ruime pasvorm zullen je danken voor een cadeau uit de Comfort Fit lijn van CASA MODA. Deze overhemden zijn bij uitstek geschikt voor heren die graag van optimale bewegingsvrijheid genieten of graag een T-shirt onder hun overhemd dragen.

Handig: kreuk- en strijkvrije overhemden van CASA MODA

Voor de mannen met weinig tijd of een hekel aan strijken zijn de klassieke business heren overhemden de juiste keuze. Het unieke aan deze overhemden is dat zij van 100% kreuk- en strijkvrij katoen zijn gemaakt. Als de heren na het wassen hun overhemd op een kledinghaak hangen verdwijnt het merendeel van de kreukels al tijdens het drogen. Dankzij de hoge kwaliteit strijkvrij katoen verdwijnen tijdens het dragen ook de laatste kreukels.

strijkvrije overhemden

Overhemden van CASA MODA voor iedere man

Ook als je een cadeautje voor een langere man zoekt is een CASA MODA herenoverhemd de juiste keuze. Zo kun je kiezen uit diverse grotere maten. Hierbij kun je denken aan: 3XL met boordmaat 47 of 48; 4XL met boordmaat 49 of 50; 5XL met boordmaat 51 of 52 en 6XL met boordmaat 53 of 54. De collectie overhemden met mouwlengte 7 is natuurlijk geschikt voor de man met grotere armen. Daarbij biedt CASA MODA de keuze tussen een extra mouwlengte van 69 centimeter of, in geval van heren langer dan 2 meter, 72 centimeter met langer rugpand. Wil jij direct een overhemd bestellen voor jouw favoriete man?. 

Leave a Response