Mode

5 sieradentrends voor het nieuwe jaar

5 sieradentrends voor het nieuwe jaar
229views

Als het om kleding gaat, volgen we vaak de nieuwste modetrends. Elk jaar zijn er nieuwe modekleuren, om maar niet te spreken van de vele verschillende modellen kledingstukken. Ook als het om accessoires gaat zijn er echter elk jaar weer nieuwe trends en dat geldt zeker ook voor sieraden. Wat zijn de sieradentrends voor het nieuwe jaar? Hieronder lichten we er 5 voor je uit.

5 sieradentrends op een rij

Nieuwsgierig naar de huidige sieradentrends? Doe dan snel hieronder inspiratie op.

1. Zilver is hip

Haal je zilveren sieraden maar weer uit de kast, want nadat we een aantal jaar vrijwel alleen maar goud zagen, is zilver nu weer helemaal in. Van zilveren armbanden tot zilveren oorbellen; met zilver zit je dit jaar altijd goed. Fijn, want deze sieraden kun je met vrijwel elke kledingstijl combineren. Of je nu op zoek bent naar bescheiden juwelen voor iedere dag of naar iets opvallends voor een bijzondere gelegenheid, je vindt ongetwijfeld mooie zilveren sieraden die bij jouw outfit passen.

2. Chokers zijn terug

Chokers zijn sieraden die nauw om de hals sluiten. Vooral in de jaren ’70 van de vorige eeuw waren ze erg populair. Toen zag je met name chokers in de vorm van fluwelen bandjes om de hals, veelal in zwart. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden op het gebied van dit halssieraad vrijwel eindeloos. Of je nu kiest voor goud of trendy zilver, met een choker ga je het helemaal maken.

3. Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde cadeaus, gepersonaliseerd beddengoed en gepersonaliseerde wijnglazen… Vandaag de dag kun je vrijwel alle artikelen een persoonlijk tintje geven. Dat geldt ook voor sieraden. Persoonlijke sieraden zijn hip en je kunt daar iedere invulling aan geven die je je maar bedenken kunt. Misschien wil jij graag een halsketting dragen met de naam van je geliefde of kies je voor een armband met de naam of namen van je kind(eren) eraan. Het kan ook zijn dat je de voorkeur hebt voor een bepaald soort edelsteen en dat je een sieraad op die manier wilt personaliseren. Gepersonaliseerde sieraden zijn in ieder geval een trend in het komende seizoen.

4. Zegelringen

In films over vroeger dagen zie je ze heel regelmatig: in het oog springende zegelringen. Eigenlijk zijn zegelringen nooit helemaal uit het straatbeeld verdwenen, maar vanaf dit seizoen zal je ze beduidend vaker gaan zien. Zegelringen zijn namelijk weer helemaal in. Wil je dus een statement maken, dan kan dat ook prima met een zegelring.

5. Lekker opvallend

Waar de sieraden de afgelopen jaar soms best wel klein en petieterig waren, zie je in vanaf deze winter juist veel grote, opvallende sieraden in het aanbod. Het mag opvallend en gedurfd zijn dit seizoen. Zo kun je jouw outfit dus echt accentueren met een juweel dat helemaal in het oog springt. Of dat nu een extra brede armband is, lange oorbellen of een collier dat echt een eyecatcher genoemd kan worden. Durf jij het aan?

 

Leave a Response